Het onstaan van Parkcamping 't Ravenest

In 1938 zijn Dhr. en Mw. Ravesloot aan de Schovenhorsterveldweg 10 komen wonen. Ze begonnen een pluimveebedrijf. Om meer inkomsten te genereren zijn ze in 1950 in het woonhuis begonnen met een pension en zijn daar in 1969 mee gestopt. Gaandeweg kwamen er stacaravans op het terrein en besloten ze om enkele kippenhokken te verbouwen tot zomerhuisjes, één kippenhok tot toiletgebouw en een grote kippenschuur tot caravanstalling. In 1974 kregen zij vergunning voor 63 caravans. Zo werd 't Ravenest geboren.

In 1981 werd de camping overgenomen door hun dochter en schoonzoon, Jetty en Co Grift. Door de komst van toercaravans werd er in 1982 besloten om de zomerhuisjes af te breken. In het najaar van 1992 kregen zij de mogelijkheid om het park uit te breiden richting de Krachtighuizerweg. Daar de chalets steeds luxer en groter werden hebben zij op het nieuw aangelegde terrein 24 ruime plekken kunnen realiseren.
Het huidige terrein bestaat nu uit 80 chalets en 13 kampeerplaatsen.

Het stokje is per 1 januari 2017 door ons ,de dochter en schoonzoon, overgenomen.
En zullen het familiebedrijf met veel enthousiasme voortzetten.

Wij dragen de recreatie een warm hart toe en draagt ,in onze ogen, o.a. een groen en mooi park aan bij. Met passie verzorgen wij het onderhoud aan de hagen en het terrein zelf.

Wij heten je van harte welkom op onze camping.

Daniëlle en Erik Geurtsen

 

De Veluwe De Veluwe