Camping ’t Ravenest is een verborgen paradijs, gelegen in het Veluwse dorp Putten.

Actief en Avontuurlijk

Zin in een ontspannen dagje uit? Of houd je ervan je vrije tijd sportief te besteden? Onderstaand onze aanraders. Van licht sportief tot actief, avontuurlijk & familie-uitjes… Op de Veluwe vind je voor ieder wat wils!

Fietsen & Verhuur

Niets is mooier om de Veluwe op de fiets te gaan verkennen. Camping ‘t Ravenest is een ideale plaats om diverse fietsknooppunten routes te starten. Ook is het mogelijk om bij ons fietsen te huren. Reserveer je (elektrische) fiets of mountainbike alvast online bij BCE Bikes  in Putten. Als je wilt worden de fietsen zelfs gratis bij je tent of caravan bezorgd!

Tips Fietsroutes:

Mountainbiken

Ontdek de omgeving op een uitdagende manier op de mountainbike.
Prachtig voor de actievere fietser. Ook (elektrische mountainbikes) te huur bij BCE Bikes.

 

Wandelen

Eindeloze wandelingen….
Vanaf de camping loop je zo de natuur in! Wandel een van de uitgezette routes, een eigen route of een van de culturele klompenpaden.

Tips in de buurt:

De hoogte in...

Landgoed Schovenhorst heeft een bijzondere belevenis te bieden: een bos bovenop de Bostoren! Niet alleen dit bos is bijzonder. Ook de weg ernaartoe is een avontuur op zich. De Bostoren is een klim van 235 treden. Het uitzicht op de top is beslist de moeite waard. Met het bos onder je kijk je uit over Amersfoort, de Veluwe en de windmolens in de polder. Ook in de toren zelf is van alles te beleven; een wand met nestkasten en een ijzingwekkend klimnet. Eenmaal op de top van dit architectonische hoogstandje word je beloond met een prachtig uitzicht. Beklim de 40 meter hoge Bostoren en ontdek het met eigen ogen!
Nog niet genoeg geklommen? Het klimbos in Garderen is een hele belevenis!

Paardrijden

Tijdens een rit over de Veluwe is het bijna onmogelijk niet onder de indruk te raken van dit natuurgebied. Bossen, heidevelden, zandvlakten en weidegronden strekken zich uit tot aan de horizon. De Veluwe is na de Waddenzee het grootste natuurgebied van ons land. Je waant jezelf hier nog in de tijd dat ons land voornamelijk uit woeste gronden bestond en de mens het landschap nog niet naar zijn hand had gezet. Op de Veluwe liggen honderden kilometers gemarkeerde ruiter- en menpaden. Hier kunt u nog dwalen door eindeloze bossen en over uitgestrekte heidevelden. Met een beetje geluk kruist een edelhert, ree of wild zwijn uw pad.

Watersport

Ook de liefhebbers van de watersport zijn in Putten aan het juiste adres. Huur eens een boot(je) op het Veluwemeer, of ga waterskiën op Zeumeren, of misschien hou je meer van een andere watersport, of kijk je liever toe vanaf een terrasje, of…. Ook op en aan het water zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zwemmen

Een zwemoase die garant staat voor urenlang waterplezier en genot. Dat is Bosbad Putten. Geniet van de uitgebreide mogelijkheden. Neem een duik in het subtropische zwembad, of bij mooi weer in het heerlijke buitenbad. Onderga de weldaad van wellness. Ook daarvoor beschikt Bosbad Putten over veel faciliteiten.

Openingstijden meivakantie

Strand

Uniek gelegen aan het Nuldernauw in Putten vindt u recreatiegebied Strand Nulde. Je hebt hier een prachtig uitzicht op de Randmeren en de Flevopolder. De verschillende zandstranden, de ruime ligweiden en voorzieningen maken Strand Nulde tot de ideale plek voor een dagje uit.

Midgetgolfen

De mooiste en leukste minigolfbanen vind je bij Terra Nova in Putten. De banen zijn prachtig gesitueerd en tevens is Terra Nova de enige in Nederland met een overdekte banen parcours.  Meer informatie

Waarom ’t Ravenest Putten?

Beleef de Veluwe op z’n best.

  • • Rust, ruimte & vrijheid
  • • Volop privacy
  • • Pure ontspanning

  • • Schitterende natuur
  • • Veelzijdige omgeving
  • t’Ravenest - Copyright 2018 / Tekstschrijver: Miranda Adam - Webdesign: Refreshed